NON LASER TATOO REMOVAL

Hvad er Tattoo Removal?

Denne behandling, udføres med samme maskine, som anvendes til permanent make-up. Vi anvender blot en anden nål. Vi kan med denne behandling forbedre, og i nogle tilfælde helt fjerne uønskede tatoveringer, eller permanent make-up. Med forbedring skal det forstås, at der kan fjernes en hvis procentdel af tatoveringen, men ikke 100 % (i nogle tilfælde er det muligt, at fjerne tatoveringen 100 % – det samme gælder for Permanent Make-up).

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår sådan, at der med en nål prikkes en speciel PH neutral væske ned i det dermale lag af huden. Denne væske trænger selv ned i pigmenten, og nedbryder indkapslingen af pigmenten, samt opløser krystalliseringen. Derefter trænger pigmenten selv op til hudens overflade. Vi benytter IKKE kemisk peeling eller syre.

Hvorfor vælge Tattoo Removal?

Denne behandlingsform er mere effektiv end laser. En laser kan kun fjerne sorte farver, og der er større chancer for arvæv, samt behandlingen er mere smertefuld. Her er det muligt, at fjerne alle farver. Selv de pigmenter der er beskyttet imod laser. Med denne teknik fjernes selve indkapslingen og krystalliseringen, der omringer pigmenten, på denne måde fjernes ”forhøjningen” i huden, som vil være endnu mere tydelig efter laser behandling.

Tattoo Removal er smertefrit!

Hvor mange behandlinger skal der til?

Ligesom med laser, kan man aldrig forudsige hvor mange behandlinger der skal til for, at fjerne pigmenten fra huden. Dette afgøres kun af, mængden af pigment i huden, samt hvor dybt det ligger. Derfor gives der ingen garantier for hvor mange behandlinger man skal have, eller hvor meget af pigmenten der kan fjernes. Men der fjernes i gennemsnit 20 % af pigmenten ved hver behandling. Vi garanterer en forbedring!

Før/Efter behandling

Der må ikke indtages alkohol eller narkotika minimum 24 timer inden behandling. Da dette kan påvirke helings processen og give blødninger, samt at det gør huden mere sensitiv, og behandlingen kan da blive smertefuld. Da der vil være et mindre sårD i det behandlede område, vil der komme skorpedannelse. Det kan derfor klø, og der må selvfølgelig ikke kløs, eller pilles i såret. Undgå solbadning i 14 dage efter. Genbehandling muligt efter 3-4 uger.

Kan alle behandles?

Vi kan desværre ikke behandle gravide, og vi skal bruge lægelig accept for, at behandle på diabetikere, folk med immun sygdomme, kroniske hudsygdomme, hjerte-/karsygdomme, og hvis man får blodfortyndede medicin.

Hvilke produkter arbejder vi med?

Vi anvender kun produkter fra Ecuri Cosmetics i Holland.  Produkterne er selvfølgelig allergivenlige. Ecuri Cosmetics har strenge krav til deres uddannelser, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden, at have gennemgået en anerkendt uddannelse.
Der skal fremsendes billede af tatoveringen, før påbegyndelse af behandlingen.

PRISEKSEMPLER:
Lille tatovering op til 3×3 cm ( korte navne – små hjerter ect. )- Pris   KR.   FRA   600,- 

Mellem tatovering op til 8×8 cm ( blomst – figur – ansigt ect.  )- Pris   KR.   FRA  1000,- 

Stor tatovering op til 12×12 cm (sommerfugl – tegninger ect. )-Pris    KR.   FRA 1.300,-