STAMCELLE AKTIVERING

Sig farvel til skaldethed med en behandling der aktiverer hudens/hårets egne stamceller bryn

Vi anvender kun produkter fra Ecuri Cosmetics i Holland og overholder de strengeste politikker og regler. Produkterne er selvfølgelig allergivenlige.
Ecuri Cosmetics har strenge krav til deres uddannelser, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden, at have gennemgået en anerkendt uddannelse.
Ecuri Cosmetics står bag opfindelsen af hovedbundspigmentering. Da er det det eneste godkendte træningssted,
og kun dem som er uddannet i hovedbundspigmentering hos Ecuri Cosmetics, anvender de korrekte teknikker, pigmenter, maskiner, nåle mm.

VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT DER IKKE BENYTTES STAMCELLER I BEHANDLINGEN, MEN ET NATURLIGT ENZYM DER AKTIVERER HUDENS EGNE STAMCELLER.
 
Denne nye metode anvender en kombination af et enzym der aktiverer hudens/hårets egne stamceller og micropigmentation teknikker.
En særlig nål bruges til at prikkes et naturligt enzym ned i huden.
Disse enzymer aktivere din egen hårvækst , hvilket gør det fyldigere, mørkere og tykkere.

Regenerering behandling består af 6-8 korte behandlinger af en varighed på cirka 15 minutter pr.gang. De indebærer tilførelse af særlige enzymer der aktiverer hudens/hårets egne stamceller på renset hud. Der skal der være noget hårvækst.
Hårsækkene er placeret mellem epidermis og dermis , mere eller mindre det samme lag i huden, som vi normalt lægger pigmentering.

Hvis der ikke længere opleves hårvækst og huden allerede er temmelig glat er der ringe sandsynlighed for at behandlingen vil blive en succes. I disse tilfælde kan vi ikke anbefale denne terapi.

1.område dækker ca. 5 x 5 cm

Pris pr. område   Kr.   650,-