MESO THERAPY

meso

Hvad er Meso Therapy?

Meso Therapy er en behandling der booster huden ved at tilføre den næring og fugt i dybden med hyaluronic acid. På den måde fjernes eller reduceres de fine rynker, og huden genvinder sin styrke og komfort. Meso Therapy kan som udgangspunkt anvendes på hele kroppen, men er mest velegnet til alderstegn i ansigt, hals og decollete. Specielt området omkring overlæben giver de bedste resultater.

 Hvordan foregår behandlingen?

Meso Therapy minder for mange om restylane, men med Meso Therapy går vi kun 1,5 mm ned i huden, og behandler kun i det dermale lag af huden. På den måde undgår vi, at ramme nervebaner og blodkar, som ville øge risikoen for inflammation og lammelser. Behandlingen er dog stadig fuldt ud ligeså effektivt, og for nogen holder resultatet endda længene end ved andre rynkeudfyldende behandlinger. Vi anvender en Meso-pistol, som ligesom navnet siger, ligner en pistol der tilsluttes en Permanent Make-up maskine. Med denne pistol sikrer vi os en fuldstændig ens dosering ved hver injektion, og vi sikrer os ikke at gå mere end 1,5 mm ned i huden.

Hvor tit skal behandlingen gentages?

 Ved flere behandlinger skal der gå fra 4 til 6 uger mellem hver behandling. 

Hvem egner det sig for?

Denne behandling er for alle. Men mest normalt er det mænd og kvinder fra midt i tyverne og op efter. Denne behandling giver et sikkert og naturligt resultat, til forskel for botox som lammer muskulaturen og ødelægger mimikken. Med Meso Therapy bevares mimikken og ens naturlige karakterer.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Vi anvender hyaluronsyre, som er et naturligt enzym, derfor kan det være individuelt hvor mange behandlinger der er brug for, da vi arbejder i levende væv, og det er forskelligt hvordan hyaluronsyren optages af kroppen, samt hvor længe det holder. Hyaluronsyren hjælper med at stimulere hudens genopbygning (collagensyntesen).  Mange oplever et tilfredsstilende resultat i op til 12 måneder. Man skal forvente 2-4 behandlinger. Enkelte kan klare sig med 1 beh. andre skal have flere behandlinger, alt efter hvilket område der skal behandles, hvor dybe rynker der er, hudtype, livsstil og alder. Resultatet ses umiddelbart lige efter behandlingen, men da hyaluronsyre udvider sig, vil resultatet intensivere indenfor de første par dage.

Micro needling

Man kan med fordel får en Micro needling behandling af de områder man ønsker behandlet med Meso Therapi, det forstærker det endelige resultat.

Vi anbefaler køb af Micro needling roller til brug hjemme.

Gør det ondt?

 Da der anvendes en nål, og det er i ansigtet vi hovedsageligt arbejder, vil man kunne mærke det da huden i ansigtet er meget tyndt og følsomt, specielt overlæben er meget følsom. Man kan dog selv reducere smerten ved at påføre emla creme fra apoteket hjemmefra, og lade det sidde i en time. Hvis det stadig er for smertefuldt, kan vi anvende en speciel bedøvelse udover. For de fleste kan det sammenlignes med, at få vokset overlæben.

Hvilke produkter arbejder vi med?

Vi anvender kun produkter fra Ecuri Cosmetics i Holland. Produkterne er selvfølgelig allergivenlige.

Ecuri Cosmetics har strenge krav til deres uddannelser, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden, at have gennemgået en anerkendt uddannelse.

 Før/efter behandling

Der må ikke indtages alkohol eller narkotika minimum 24 timer inden behandling. Da dette kan påvirke helingsprocessen og give blødninger, samt at det gør huden mere sensitiv, og behandlingen kan da blive smertefuld.
Da der kan dannes mindre sår i det behandlede område, vil der komme skorpedannelse. Det kan derfor klø, og der må selvfølgelig ikke kløes, eller pilles i såret.

Hudpleje

Fra vores hudplejeserie Academie anbefaler vi specielt cremer med C-vitamin og A-vitamin. C-vitamin virker opstrammende i den nederste del af huden, samtidig med at man får et lækkert skær på huden. Vores A-vitamin creme er fyldt med stabiliserede A-vitaminer er god for den yderste del af huden. Denne creme har alle A-vitaminernes gode egenskaber, indeholder ikke a-vitamin der gør huden rød og irriteret,vores anbefaling er at bruge den som natcreme. vi anbefaler altid at bruge en solcreme, Academié solcreme med spf 30 er en lækker let creme der beskytter en mod solens skadelige stråler, men tillader alle de sunde at gøre deres arbejde for vores hud.

Behandlinger vi kan lave med Mesotherapi:

-Læbeforstørrelse/- korrektion samt give et løft af mundvigerne.
-Genskabe ansigtstræk fra dit yngre udseende. ( give huden mere volumen hvor den er mistet.)
-Reducere rynker i ansigtet samt forebygge at rynkerne bliver dybe i fremtiden.
-Udfylde huller bl.a. efter store porer, ar og piercinger m.m.

Holdbarhed: 6-12 måneder alt efter hvilken type rynker vi arbejder med.