DERMAROLLER

Hos Tune Beauty Clinique er det vigtigt, at du altid får den rette behandling, i forhold til dine ønsker. Vi anbefaler derfor behandling med Dermaroller, når der er tale om: milde akne ar, pigmentforandring, solskadet hud, strækmærker, store pore og fedtet hud, rynker og linjer.

Dermaroller er den rette vej til markante ændringer i hudoverfladen og kan på ingen måde samlignes med en normal ansigtsbehandling.

Her taler vi ændringer – – STORE ændringer – i hudoverfladen.

En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy).

Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle behandling.

Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 30 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar, som man f. eks ser ved traditionelle laserbehandlinger, og man kan derfor gå på arbejde samme dag. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage.

Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Dette medfører reduktion i forekomsten af rynker, pigmentpletter og store porer. Collagen-Induction Therapy med Dermaroller® er særdeles anvendelig til reduktion af ar og arvæv.

Pris pr. behandling  Kr. 1199,-