ACADEMIÉ SPECIALBEHANDLINGER

academie ansigtsbehandling

Anti-Aiging – Et lift til ansigt og hals
En “luksus serie”, der imødekommer de krav, som selv de mest krævende hudtyper stiller til hudpleje, både hvad angår tolerance og effektivitet.

Det grundlæggende formål med produkterne i “Scientific Systen”-serien, er at bekæmpe aldersforandringer i huden og reduktiom af synlige tegn herpå.                                                                                          

De mest aktive plejestoffer, er såsom ceramider, A.H.A- syrer (Alphahydroxy acids), aktivt collagen systen, lyotrop komplex, anti-elastase kompleks, der er de seneste resultater af den videnskabelige forskning. Disse plejestoffer gør det muligt at opnå synlige resultater, der er holdbare og effektive fra det øjeblik, de påføres. De aktive stoffer har ikke kun en kompenserende virkning, de forstærker også hudens naturlige funktioner, i det de genopretter celleaktiviteten som i ung hud.

Pr. behandling  KR. 550,-    

Hypo-Sensible er en hudpleje linje specielt udviklet til den sarte og følsomme hud, men kan bruges af alle hudtyper.
I Hypo-Sensible findes produkter til den fedtet, tørre, sarte, normale hudtype.
Hypo-Sensible er baseret på naturlige olier, planter og frugter. Produkterne er dermatologisk tester, og ikke testet på dyr. 

Huden udsættes konstant for ydre påvirkninger som blæst, forurening, sol, stress og mister derved sine smidighed lidt efter lidt. Den forandrer udseende og ældes.

Vores Academié behandlinger er skræddersyet til at imødegå disse forandringer.

Ved  at vælge den rette hjemmepleje får huden den helt rigtige omsorg til at fremstå ung, strålende og med masser af glød.

Pr. behandling    Kr.   550,-